Ervaringen

Van mensen waar ik mee heb gewerkt

Wij hebben Jorine leren kennen via een goede vriendin van ons. We waren al een tijdje op zoek naar ondersteuning en hulp voor onze dochter (6 jaar) die veel moeite had met afscheid nemen bij het naar school gaan, veranderingen en inslapen.

Wij hadden bij onze eerste ontmoeting met Jorine meteen een heel prettig en vertrouwd gevoel. Jorine maakt direct echt contact, stelt de juiste vragen en heeft een goed behandelplan opgesteld die helemaal afgestemd was op ons en waar je als ouder ook deel van uitmaakt. We zijn met z’n allen een veranderingsproces aangegaan waarbij Jorine ons begeleidde om onze dochter de juiste steun te bieden.

Onze dochter keek elke keer weer uit naar de dag dat Jorine bij haar kwam en samen met haar aan de slag ging.

Door de coaching van Jorine heeft onze dochter grote positieve stappen gemaakt. Ze gaat blij naar school en het afscheid nemen gaat op een fijne manier en het inslapen gaat veel beter. Ook is ze  weer onbezorgder geworden en  gaat ze veranderingen aan ondanks dat het spannend is.

Wij bevelen Jorine van harte aan, aan elk gezin waar sociale en emotionele moeilijkheden zijn. Wij hebben ervaren dat Jorine met zowel kind als volwassene zeer prettig werkt en dat ze op de juiste manier helpt om veranderingen aan te gaan en stappen te durven zetten. Jorine verbindt zich met het gezin en biedt steun op de momenten waarop nodig is!

Marco en Hanneke

Coachingstraject kind

Wij zijn bij Jorine terecht gekomen omdat onze dochter van 6 niet goed in haar vel zat en omdat we niet wisten hoe hier mee om te gaan. Onze dochter is hoogsensitief en loopt cognitief voor op haar leeftijdsgenoten. Hierdoor had ze moeite om op school aansluiting te vinden met haar klasgenoten en wilde ze thuis niet altijd goed meewerken.
Door de begeleiding van Jorine is haar gedrag rigoureus veranderd. Onze dochter is merkbaar gelukkiger en rustiger geworden. Je merkt echt dat ze goed in haar vel zit en heeft de aansluiting gevonden met haar klasgenoten. Wij hebben de begeleiding van Jorine ook als zeer fijn ervaren. Ze stelt in de sessies echt het kind centraal en wist onze dochter ook goed te bereiken. Daarnaast
gaf ze ons als ouders goede en bruikbare feedback en verbeterpunten. Wij kunnen de coaching van Jorine van harte aanbevelen. Ze heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Maria en Anouar

Coachingstraject kind

Jongvolwassenecoaching bij Jorine was inspirerend. Ze heeft echt aandacht en weet verder te kijken dan wat er aan de oppervlakte speelt. Hierdoor leerde ik een heel nieuwe laag van mezelf kennen. Ik kreeg zin om dingen te maken en uit te proberen hierdoor kwam ik weer in beweging. Maar nu op een speelse en lichte manier. Het is heel verhelderend als iemand meekijkt, op jou inzoomend en je weer ruimte doet ervaren.

Jorine luistert met aandacht en is aanwezig. Ze heeft een hele lieve aanwezigheid en kan zo mooi
verwoorden wat ze ziet, zonder te oordelen. Ze is inventief in het mij weer in beweging krijgen. Ze stuurt bij wanneer ze vindt dat het gesprek van de kern wegraakte.

Ik voel me vrijer om te spelen en gewoon iets kleins te creëren. Wat mij zeker altijd een voldoening geeft. Ik ben rustiger en leer meer mijn emoties te integreren. Ik zie nu hoe belangrijk het is om dat te doen.

 

Vicky

Coachingstraject jongvolwassene

Jorine heeft mij bruikbare tips gegeven voor het opvoeden van mijn dochter. Ze voelt aan waar het knelpunt ligt en benadert dit op een zachtaardige maar doeltreffende manier zodat er nieuwe ruimte ontstaat. Hierdoor hebben we thuis goede stappen voorwaarts gemaakt.

Marion

Oudercoaching

Interesse of vragen?

Jorine Broos

Jorine Broos

hooggevoelig hoogbegaafd nieuwsgierig - creatief invoelend - praktisch
Op het gebied van hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid ben ik ervaringsdeskundige.Lees meer...

Ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Bel 06 23 492 502