Ouderpakket

In sommige gevallen heeft het tijd nodig om je kind ontvankelijk te krijgen voor een coachingstraject. Jullie voelen beiden dat er hulp nodig is, maar het is erg druk. Bijvoorbeeld met school, familie of je zit middenin de vermoeidheid voor de vakantie. Misschien is er geen ruimte voor of je weet dat het bij jouw kind het beste werkt om dit voorzichtig en in fases aan te kaarten. Toch zit jij nu met een probleem en zoek je hulp bij opgroeien en opvoeden. Om direct een frisse blik op je hulpvraag te krijgen, kies je een ouderpakket. Omdat jij wél direct aan de slag wil.

Met een ouderpakket verkennen we je hulpvraag.

  • Waar loop je tegenaan?
  • Wat zie je bij je kind?
  • Waar herken je jezelf in?

In twee sessies kijken we samen, zonder kind, naar het probleem en wat er nu al verlichting geeft. De nadruk bij het ouderpakket ligt op hoe je zelf rust kan vinden. Hoe je goed voor jezelf blijft zorgen en waar je eigen behoeftes liggen. Want rust bij jezelf, geeft rust bij je kind. Vanuit het goede voorbeeld dat je dan geeft, je wordt weer eigenaar van je eigen proces, kunnen we verder met een kind-, tiener- of jongvolwassenetraject. Op het moment dat het wel past voor je kind.

Maar zelf vind je direct een oplossing.

 

 

Inhoud van een ouderpakket:

  • Persoonlijke kennismaking
  • 2 sessies (60 of 90 minuten afhankelijk van alleenstaand of stel)
  • Vragen die aanzetten tot zelfreflectie
  • Handreikingen en advies

Tijdens de evaluatie bepalen we of een traject met jullie kind wenselijk is of dat jullie kijken of het probleem zich oplost met de handreikingen. Over de precieze vormgeving van het kindertraject, overleggen we. Jullie weten uiteindelijk het beste of je kind een rustige opbouw nodig heeft of juist van aanpakken houdt. Oftewel, hoe vaak en met welke frequentie we afspreken.

 

Interesse of vragen?

Jorine Broos

Jorine Broos

hooggevoelig hoogbegaafd nieuwsgierig - creatief invoelend - praktisch
Op het gebied van hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid ben ik ervaringsdeskundige.Lees meer...

Ik wil een gratis kennismakingsgesprek voor een ouderpakket

Neem contact op